logo

   فراخوان جذب حامی و خیر برای تاسیس و بهره برداری از مراکز کارآفرینی روستایی


بنیاد فرهنگی دکتر مجتهدی «عام المنفعه» جهت تاسیس و راه اندازی مراکز کارآفرینی در مناطق بسیار کم برخوردار روستایی چابهار، دشتیاری، کنارک و زر آباد ( جنوب بلوچستان) تقاضای حمایت و دست یاری از سوی نیکوکاران ارجمند در سراسر کشور دارد.

 

بدنبال ارائه طرح توانمندسازی اهالی کم برخوردار مناطق روستایی مناطق یادشده با راه اندازی نخستین خانه امید / مرکز کارآفرینی در روستای کمب با حمایت فرمانداری چابهار، استاد خسرو ستوده و دیگران موسسات و نهادهای مردم نهاد ازجمله بنیاد زنده یاد دهشپور و سایر نیکوکاران ارجمند، با تقاضای سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار، مقرر شد با مشارکت و حمایت مالی حداقل ۵۰ درصدی آن سازمان و خیرین ارجمند بنیاد، تعداد ۲۴ مرکز هماهنگی کارآفرینی در روستاهای هدف ساخته شود.

 

الگوی بهره بردای آن با راهبری شرکت های کارآفرین و دانش بنیان حامی بنیاد برای طراحی ایده های خلاق با مشارکت اهالی جهت ایجاد کارآفرینی و اشتغال زایی مردم کم برخوردار منطقه است. روش اداره این مجموعه ها به صورت هیئت امنایی با نظارت بنیاد و سازمان منطقه آزاد بوده و شرکت های کارآفرین حداقل ۲ سال از مرحله ایده تا تولید محصول و توسعه بازار را مدیریت می نمایند.

 

تمام سازه های جدید ۵۰ متری و با سازه مدرن LSF، ضد زلزله، سریع الساخت و دارای استاندارد ایران و اروپا و کیفیت مصالح بسیار مرغوب به صورت همسان ساخته خواهد شد. اعتبار پیش بینی شده هر واحد برای مشارکت خیرین شامل ساخت، تجهیز و بهره برداری کامل به نحوی که به نام مورد نظر خیر محترم نامگذاری شود، حدود ۲۰۰ ( دویست) میلیون تومان برآورد می شود.

 

این مراکز هماهنگی کارآفرینی با ۱۶ کارکرد بویژه در حوزه آموزش و انواع یاریگری های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در روستاها، موجب ایجاد تسهیلات کارآفرینی برای مردم خواهد شد.

 

نیکوکاران علاقمند می توانند با مطالعه دقیق طرح تأسیس خانه های امید / مراکز کارآفرینی در طریق لینک زیر و آشنایی با روستاهایی که قرار است در آن روستاها مراکز کارآفرینی ساخته شود و نیزبا ملاحظه برنامه زمان بندی ساخت آن مراکز، ضمن تماس با مدیریت اجرایی بنیاد، با عقد توافقنامه کمک به ساخت و بهره برداری این مراکز، در این امر خیر مشارکت فرمایند. بی شک اجر معنوی و آرامش روحی ناشی از توانمندسازی، کارآفرینی، اشتغال زایی و درآمدزایی برای مردم شریف مناطق کم برخوردار، کمتر از ساخت مدارس در این مناطق نیست بلکه از نظر بنیاد قطعاً بیشتر است. چرا که نه تنها چراغ راه، بلکه نقشه و راهنمای دقیق مسیرهای کرامت و خوداتکایی به آنان آموزش و بطور عملی کارآزمایی و اجرایی می شود. انشاءالله با حمایت همه نیکوکاران حقیقی و بویژه حقوقی، به نتایج مطلوب دست یابیم.

 

طرح تأسیس خانه های امید / مراکز کارآفرینی

 
 

   نظرات